BejelentésAutó Chiptuning
Célunk:Hozzuk ki autónkbó a legtöbbet, sporoljunk az üzemanyaggal,mindezt a motor károsodása nélkül

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


 A chiptuning mindig az autó saját motorvezérlőegység tartalom módosításával történik! A gyártók törekednek arra a tervezésnél , hogy a motorok egyedi beszabályzás nélkül is jól működjenek.

A chiptuning ezeket a beállításokat módosítja a gyárilag megengedett határértékeken belül. Ez a finombeállítás a fogyasztást kedvezően befolyásolja mivel kisebb fordulatszámon is már jelentkezik a megnövekedett nyomaték és teljesítmény. Mindent egybevetve a chiptuning növeli az autó teljesítményét, nyomatékát és csökkenti annak fogyasztását, viszont ennek ellenére sem csökken a motor élettartama.

Tehát az autó így kisebb terhelésen a legjobb fogyasztást,padlógáznál a legnagyobb teljesítményt éri el!Javul a súly teljesítmény arány.Normál használatnál így akár 10% fogyasztás csökkenés is elérhető, 20-40%-os teljesítmény növekedés mellett füst,rángatás és motorkárosodás nélkül!

 Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!